Naš tim

Sašo

Voditelj projekata na slovenskom, njemačkom i austrijskom tržištu. Diplomirao je njemački jezik i prevoditelj je s prirodnim talentom za jezike. Vodi brigu o organizaciji projekata i njihovoj uspješnoj realizaciji na slovenskom i njemačkom tržištu.

Slavo

Koordinator prodaje i upravitelj klijentima na slovačkom i talijanskom tržištu. Izvorni govornik slovačkog jezika sa izuzetnim poznavanjem talijanskog jezika, koje je stekao tijekom svoje dvojezične studije u Slovačkoj i Italiji. Prijatno poslovno čavrljanje je zagarantirano!

Katarina

Voditeljica ureda i projekata na slovenskom i slovačkom tržištu i prevoditeljica za jezičnu kombinaciju slovenski-slovački. Nakon uspješnog učenja slovenskog jezika, počela je raditi kao prevoditeljica u Sloveniji. Sada je ona neizostavan dio tima K&J Translations.

Wojciech

Voditelj projekata na poljskom i slovačkom tržištu. Izvorni govornik poljskog jezika, koji je diplomirao slovački jezik. Entuzijasta za jezike, koji pronađe odgovor na svako jezično pitanje. Voljan je da se nosi sa svim izazovima u prijevodu.

Kateřina

Voditeljica projekata na češkom tržištu. Izvorni govornik češkog i slovenskog jezika. Radi kao prevoditeljica češkog, slovenskog i engleskog jezika. Magistrirala je pravo, a specijalizirala se za prevođenje tekstova iz različitih pravnih područja. Vrlo je komunikativna i uvijek je voljna pomoći.

Jože

Voditelj financija i marketinga. Mašinski inžinjer, koji je strast pronašao u marketingu i ekonomiji. Vodi računa o oglašavanju, poboljšanjima putem interneta, ugovorima i financijama tvrtke. Stalno je u kontaktu sa računovodstvom i obožava brojeve i programe svih vrsta.

Senad

Senad je koordinator projekata za njemački jezik. Vrlo je dobar prodavač i zadužen za stjecanje novih kljienata. On se također brine za sve moguće hardverske i softverske poteškoće.

Melanie

Melanie je voditeljica ureda i projekata za slovenski i engleski jezik. Magistrirala je društvene i političke znanosti, te se brine o ugovorima, financijama, stolnom izdavaštvu i dobrobiti naših kolega.

Svjetlana

Svjetlana je koordinator projekata za bosansko, hrvatsko i srpsko tržište. Magistrirala je psihologiju i zato uvijek zna kako se povezati s klijentima i kako pružiti najbolji mogući prijevod.

Fatima

Fatima je voditeljica kvalitete prijevoda za njemački, bosanski, hrvatski i srpski jezik. Osim što je diplomirala njemački jezik, ona također pazi na detalje i uvijek uočava i ispravlja tiskarske pogreške i manje propuste. Njena snaga leži u tehničkom prijevodu i prijevodu patenata.

Anđela

Anđela je specijalizirana prevoditeljica za jezične kombinacije engleski-talijanski i bosanski/srpski/hrvatski-talijanski. Nakon preseljenja iz Italije u Bosnu i nakon studija talijanskog jezika postala je dio našeg tima.

Aida

Aida je specijalizirana prevoditeljica za jezične parove njemački-engleski i bosanski/hrvatski-engleski. Vrlo je detaljna i točna, te vješta u prevođenju natječaja i pravnih sadržaja.

Emina

Emina je magistrirala njemački jezik, stoga je viša prevoditeljica za njemački jezik. Vrlo je dobra u istraživanjima i zato voli izazove u prevođenju različitih sadržaja. Ona je i ta koja pomaže i prenosi znanje novim kolegama u našem timu.

Besplatna
procjena