Naš tim

Sašo

Voditelj projekata na slovenskom, njemačkom i austrijskom tržištu. Diplomirao je njemački jezik i prevoditelj je s prirodnim talentom za jezike. Vodi brigu o organizaciji projekata i njihove uspješne realizacije na slovenskom i njemačkom tržištu.

Slavo

Koordinator prodaje i upravitelj klijentima na slovačkom i italijanskom tržištu. Izvorni govornik slovačkog jezika sa izuzetnim poznavanjem italijanskog jezika, koje je stekao tijekom svoje dvojezične studije u Slovačkoj i Italiji. Prijatno poslovno čavrljanje je zagarantirano!

Katarina

Voditeljica ureda i projekata na slovenskom i slovačkom tržištu i prevoditeljica za jezičnu kombinaciju slovenski-slovački. Nakon uspješnog učenja slovenskog jezika, počela je raditi kao prevoditeljica u Sloveniji. Sada je ona neizostavan dio tima K&J Translations.

Wojciech

Voditelj projekata na poljskom i slovačkom tržištu. Izvorni govornik poljskog jezika, koji je diplomirao slovački jezik. Entuzijasta za jezike, koji pronađe odgovor na svako jezičko pitanje. Voljan je da se nosi sa svim izazovima u prijevodu.

Jože

Voditelj financija i marketinga. Mašinski inžinjer, koji je strast pronašao u marketingu i ekonomiji. Vodi računa o oglašavanju, poboljšanjima putem interneta, ugovorima i financijama tvrtke. Stalno je u kontaktu sa računovodstvom i obožava brojeve i programe svih vrsta.

Besplatna
procjena